Tänään on ollut ihan perus maanantai, kolmen aikaan tulin koulusta, tai no ennen kuin tulin kotiin niin kävin äitin kanssa kellosepän liikkeessä kattomassa rippiristejä. Löyettiin yks tosi hieno ja saan sen sitten kesällä. Äiti vaan harmittelee sitä kun näin sen, mutta mun mielestä on parempi, että näin sen koska se ei välttis kelpaiskaa mulle jos en sitä olis saanu valita. Ja tosiaan, mulla meni puoli tuntia melkein että sain päätettyä mimmosen haluan. Halusin kultaisen, mutta niitä oli niin vähän joten tyydyin sitten astetta harvinaisempaan hopeisee ristiin. Valitettavasti ei ole näyttää kuvaa mutta lupaan kesällä viimeistään näyttää kuvan :) Ja teitä tuskin kiinnostaa tietää mitä mulla oli koulussa, mutta kerronpa silti. Elikkä kuvankäsittelyä, ruotsii, matikkaa ja opoa. Muttei tästä aiheesta nyt sen enempää. 

Nyt oonki ollu kohta tunnin verran täällä kotona ja kirjoitan tätä postausta. Mulla on blogeja myös bloggerissa, muttei siitä sen enempää, yritän saada tälle blogille edes muutaman lukijan tai kommentoijan kun bloggerissa ei oo kumpiakaa paljoo :( Onneksi tämä viikko on vain kolmipäiväinen sillä ei oikeesti jaksa. Lukuvuoden viimeiset kokeet kummittelee ihan lähellä eikä todellakaan huvittaisi lukea jokaiseen sellaista sataa sivua. Okei, liijoittelin hieman mutta se on oikeesti niin kamalaa. Edes loppu lukukaudesta ei saa rentoutua vaan päinvastoin - silloin ne kiireet vasta lisääntyykin. Koulua jälellä aika tasan 5 vajaata viikkoa ja liian monta koetta! Just tänäänki saatiin matikan kokeet ja kuultiin Ruotsin sanakoenumerot. Matikasta sain 8- ja ruotsista 6½ eli molemmat meni ihan surkeesti. Numerot laskee kuin lehmän häntä vaikka yritän pakottaa itseni lukemaan, mutta saan parempia arvosanoja jos en lue. 

Saksan koe lähestyy myös uhkaavasti ja jos se on yhtä vaikea kuin edellinen, se tulee menemään aivan penkin alle. Voikohan valinnaisista jäädä luokalle? Koska  kutosen arvosanasta ( saksankielessä ) se lähtee kyllä hurjaan laskuun vähänkin huonommasta numerosta, ainakin tuon sijaisen arvostelussa. Viime jaksossa oli englannissa sellainen sijainen, joka ei päästäny verbikokeesta läpi kun WERE -sanasta puuttui tuo viimeinen E! Oikeesti, ei voi olla noin tarkkaa ja pienestä kiinni tuo läpi pääseminen. Sekin oli vasuri kuten kaikki, ihan kaikki, sijaiset mitä meillä on yläkoulussa ollu. 

004-normal.jpg

Vaikka koulun takia elämäni on aivan liian kiireellistä ottaen huomioon oma jaksamiseni, yritän parhaani mukaan jaksaa panostaa tähän blogiin, koska bloggerissa en ole niin vielä tänäkään päivänä tehnyt vaikka olen sen luvannutkin :( Ei vaan meinaa jaksaa. Nyt otan niskasta kiinni itseäni koska jos haluan lukijoita, on minun tehtävä blogin tekstistä mielenkiintoisempaa luettavaa. Aivan kuten horoskooppinikin sanoo, Sydämelläsi on oikeus tuntea. Tänään et halua hautautua harmaaseen massaan, vaan olla etulinjassa näyttämässä, kuinka elämä koskettaa sinua. " ja niinhän minä teen. En välitä mitä muut ajattelevat minusta, pääasia on, että itse tykkään olla oma itseni. 

Niin meidän kaikkien pitäisi, se on vaan monilla liian vaikeaa. Tai liian vaikeaa tajuta miten tärkeää on olla oma itsensä ja näyttää, mihin pystyy ilman turhaa esittämistäkin. Kärpät voittivat ja ihan reilulla pelillä, niin kuin pitääkin.